Dit vertellen onze klanten over ons werk:

“Toen we op zoek gingen naar onze trouwringen, zijn we als eerste bij Wijen Goudsmeden en Juweliers binnengestapt. Dit bezoek overtuigde ons direct! We werden buitengewoon vriendelijk geholpen en de goudsmid kon zich heel goed verplaatsen in onze ideeën. Zij wist die creatief te vertalen naar een werkelijk ontwerp. Het resultaat is prachtig: twee bijzondere trouwringen die gezamenlijk een uniek setje vormen!”

Tom en Marieke uit Eindhoven

Informatie bij de foto: 14 kt. geelgouden trouwringen. In de damesring zijn een 0.18 crt. Ceylon saffier en twee 0.05 ct. brillant geslepen diamanten verwerkt.

“Ik had twee hele betekenisvolle ringen die ik niet droeg. De ene was mijn trouwring die ik na de scheiding had afgedaan. De ander was prachtig, maar aan mijn vinger zat hij nooit lekker. Hiermee ging ik naar de zusjes Wijen. Ze zijn met mij gaan kijken, zoeken, alle tijd nemend, meedenkend, begripvol en creatief. Deskundig met een hart! Zo ontstond een nieuw idee. Het resultaat is bijzonder. Het past helemaal bij mij en ik draag het elke dag.”

R.R. uit Eindhoven

Informatie bij de foto: 14 kt. roségouden ring van door client geleverd goud. In een 14 kt. palladium-witgouden zetting is een citrien en een diamant gezet, beide brillant geslepen en  door client geleverd.


“Het is niet zomaar een ding, nee, het zijn door jullie vakkundig gemaakte en met creativiteit ontstane kunstwerkjes. Zo voelde het toen het collier om mijn hals gelegd werd. De uitleg erbij, de wijze waarop het ontworpen en vervaardigd is zorgt ervoor dat het collier gaat leven voor je. Een sieraad kopen bij Wijen is een echte belevenis, geen transactie. Ik heb de collier en ring gekregen van mijn man voor mijn zestigste verjaardag, dat is heel bijzonder. We kijken er met liefde naar, door het gevoel bij de aankoop en doordat het met liefde is gegeven door mijn man.”

Hetty Verhoeven uit Nijmegen

Informatie bij de foto: Collier vervaardigd uit zilver.

“Prachtig sieraad ’n lust voor het oog en een feest om te dragen!

De ring had ik enkele jaren daarvoor al gekregen van mijn partner en wij waren toen al helemaal weg van de schitterende robijn en de prachtige ring en wij hebben altijd gevonden dat daar nog een ketting bij hoorde.”

B. v. D. uit Eindhoven

Informatie bij de foto: Collier 14 kt. geelgoud waarin verwerkt 1 x 2.08 ct. Robijn AA kwaliteit