Glow Sieraad

 

Het verschijnsel fluorescentie is voor het eerst bij Fluoriet bestudeerd en is hiernaar vernoemd.

Wanneer het mineraal gekrast wordt of blootgesteld aan ultraviolet, licht fluoresceert het vaak. Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen, onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend.

Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, beschermt tegen- en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons.

Kom bij Wijen-Goudsmeden-Juweliers aan de Bergstraat 5-7 te Eindhoven het GLOW-effect bekijken van verschillende edelstenen. Of schaf het speciale GLOW sieraad aan voor hem of haar vervaardigd van fluoriet en zilver, speciaal voor deze GLOW editie.

Diverse Speldjes v.a. €20.-
Diverse Colliers v.a. €35.-

Wijen-Goudsmeden-Juweliers bestaat 35 jaar en is gelegen aan de Bergstraat 5-7 te Eindhoven. Men kan hier terecht voor een gedegen advies aangaande sieraden en het dragen ervan.
Reparaties restauraties, nieuwe ontwerpen of het vervaardigen van uw wensen. In onze winkel wordt u verrast door onze unieke, zelf ontworpen en handgemaakte sieraden.
Van trouwringen tot sieraden voor elke gelegenheid in allerlei edelmetalen, horloges en uurwerk reparaties.

Tot ziens bij Wijen-Goudsmeden-Juweliers.