Wijen Goudsmeden-Juweliers repareert en restaureert  sieraden en juwelen altijd met een eerlijk en deskundig advies. Of het nu om het vermaken van maten gaat of over het aanpassen qua draagcomfort. We kunnen alle reparaties voor u verwezenlijken.  Men zegt wel eens: “als Wijen het niet meer kan, dan kan niemand het meer voor u repareren.” Wij zijn betrokken bij uw persoonlijke emoties die bij uw sieraden horen en zetten dan ook alles op alles om zelfs het onmogelijke mogelijk te maken.

We zetten alle edelstenen, en rijgen of knopen uw (parel) colliers. We repareren in alle edele metalen, ongeacht het gehalte. We repareren en restaureren groot zilverwerk en tafelzilver. Het vervangen of  van beschadigde edelstenen. Of het opknappen en polijsten van uw sieraden en edelstenen. Het graveren van stenen en edelmetaal behoort ook tot onze kunde. Tevens voor uw horloge en klok reparaties bent u bij Wijen Goudsmeden-Juweliers aan het juiste adres. Of op een professionele wijze schoonmaken en controleren van uw sieraden en horloges of klokken.

Ook oude sieraden kunt u door Wijen Goudsmeden laten vermaken tot een sieraad naar wens. Vaak heeft dit materiaal ,wat door een geliefde of door uzelf is gedragen, grote emotionele waarde. Bijvoorbeeld de ring van oma of die ene mooi edelsteen die u een nieuwe bestemming wilt geven. Wilt u de gravures behouden of juist alles laten omsmelten en een prachtig nieuw ontwerp van laten maken. Alles is bespreekbaar bij Wijen Goudsmeden-Juweliers. Dus kom langs of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Zilveren koffie en waterkan uit Birmingham, Engeland 1913-1914.

De foto’s zijn van voor en na de restauratie.