Bij trouwplannen of gedenkwaardige gebeurtenissen zoals een huwelijksjubileum is een bezoek aan onze zaak absoluut geen overbodige luxe. Wij hebben op elk gebied van sieraden of juwelen al veel ontworpen en uitgevoerd. Sinds 1980 smeden we edelmetalen en dat geeft ons veel ervaring. Daarom kunnen wij u talloze mogelijkheden laten zien. Onze collectie is het bewonderen waard en een bron van inspiratie. Laat u onder het genot van een kop koffie of thee voorlichten over het bereiken van uw wensen.

Wij nemen deel aan de Love and Marriage beurs in Den Bosch en in Eindhoven.
En zijn gespecialiseerd in trouwringen op maat. Maar hebben een prachtige collectie ontworpen, waarin alle persoonlijke aanpassingen mogelijk zijn.
Voor onze vermelding en rating op The Perfect Wedding, verbonden aan de trouwbeurs, klikt u hier

 

 

14kt. geelgouden trouwringen met saffier en diamant.

 

Zeg “ja!”en ga op verkenning in de wereld van de mogelijkheden met betrekking tot trouwringen van Wijen Goudsmeden-Juweliers.

Is het voor u aantrekkelijk om niet voor “standaard” te kiezen bij het laten maken van uw trouwringen?

Wilt u uw ringen graag perfect passend bij uw persoonlijke stijl? Wij denken graag met u mee en laten u dingen zien waar u nog niet eerder bij stilstond!

Handvervaardigde ringen van Wijen Goudsmeden-Juweliers in plaats van standaard is veel leuker, stijlvoller en specialer. Het resultaat wordt door onze cliënten als heel bijzonder ervaren. Iets om iedere dag te koesteren.

De trouwringen zijn een symbool van uw liefde voor elkaar en uw verbintenis. Ze worden iedere dag gedragen, de rest van uw leven. Het zijn de stille getuigen aan uw hand.

Zo mochten we voor een leuk jong stel trouwringen vervaardigen waar de verbintenis als een knoop of vlecht vormgegeven was. Ze waren erg enthousiast over de ontwerpen die we uit onze collectie showden. We konden verschillende ringen laten zien die hieraan beantwoorden. De keuze was voor beide perfect.

14 kt. geelgouden keltische trouwringen.

14 kt. geelgouden trouwringen “Gordiaanse knoop”.

Een ander stel wilde graag een trouwring die bij haar verlovingsring paste. Deze verlovingsring was roodgoud met diamantjes rondom en had meneer door ons laten maken. Het was bij haar in de smaak gevallen en ze zei gelukkig “ja!”. Na het ontwerpgesprek werd het voor de heer een palladium witgouden ring vrij strak vormgegeven en voor haar dezelfde ring, strak witgoud met rode saffieren rondom. Dit was een hele mooie combinatie bij dit (inmiddels) echtpaar.

14 kt. palladium witgouden ringen, in damesring zijn rode saffieren verwerkt.
14 kt. roodgouden verlovingsring waarin diamantjes verwerkt zijn.
Mevrouw kan de ringen samen dragen en los van elkaar.

En laatst mochten we meedenken met een lief stel. Ze hadden elkaar op een bijzondere manier leren kennen. Het budget was een uitdaging. Maar doordat ze voor mooie zware zilveren ringen kozen met een gouden element erin zijn ze heel goed geslaagd en laten ze iets heel unieks maken. De zilveren ring bestond uit één ring maar het lijken twee banden over elkaar te zijn. Dit als symbool voor de twee levens die samen één worden. De dame kreeg een gouden vierkanten plakje op de ring als symbool voor haar mannelijke wederhelft. En de heer kreeg in zijn ring een gouden cirkel als symbool voor haar. (foto volgt als ze vervaardigd zijn)

We kunnen u nog zoveel laten zien van wat we gerealiseerd hebben voor anderen maar de vraag is natuurlijk, wat wordt uw keuze? Denkt u , aan geel of witgoud? Laat u goed informeren over witgoud en de sieraden allergie. Wij werken uitsluitend met allergie vrije materialen. Wilt u er eventueel diamant in verwerken of andere edelstenen? Wij willen u hier graag in begeleiden. Wij zijn immers expert sinds 1980.

Zo groeien we tijdens een ontwerp/oriëntatie gesprek tot iets wat echt bij u past. Ringen die u met trots zult dragen.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.